Vijesti / Politika

parlamentarni izbori

Ilčić, Škoro, Hasanbegović i Željka Markić izlaze zajedno na izbore. Uz njih Drele i Željko Pervan?

Ilčić, Škoro, Hasanbegović i Željka Markić izlaze zajedno na izbore. Uz njih Drele i Željko Pervan?
Patrik Macek/Luka Stanzl/Jurica Galoic/Boris Scitar/Pixsell/Vecernji list

Okuplja se ekipa oko pjevača za parlamentarne izbore.

Domovinski pokret Miroslava Škore i Hrvatski suverenisti postigli su kasno sinoć dogovor o zajedničkom izlasku na izbore.

Kako doznaje Večernji list iz Domovinskog pokreta, Suverenistima bi po ovom dogovoru pripala tri prolazna mjesta na listama, a za koja se procjenjuje da bi im mogla osigurati ulazak u Sabor.

Iz Škorina kruga podsjećaju kako je već postignut dogovor s Hrvatskim blokom Zlatka Hasanbegovića, a pregovara se i sa Zelenom listom i drugim strankama koje su podržale Škorinu predsjedničku kandidaturu.

Pregovori s Mostom u međuvremenu su zapeli, navodno zbog neslaganja oko kadrova koji bi trebali popuniti vodeća mjesta na svim izbornim jedinicama u Hrvatskoj, ali i u dijaspori.

Iz Domovinskog pokreta međutim poručuju kako će i s Mostom sljedeći tjedan nastaviti pregovore jer dogovor smatraju ključnim za 'razbijanja duopola HDZ-SDP'.

Također, jučer je Jutarnji list izašao s informacijom da će listu Domovinskog pokreta u trećoj izbornoj jedinici nositi Davor Dretar Drele, a komičar Željko Pervan bio bi nositelj u osmoj izbornoj jedinici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video