Vijesti / Politika

REAKCIJA REFORMISTA

MARTINČEVIĆ OŠTRO 'Predlažemo Lex Divjak, neka Varaždinskoj županiji vrati 45 milijuna kuna'

MARTINČEVIĆ OŠTRO 'Predlažemo Lex Divjak, neka Varaždinskoj županiji vrati 45 milijuna kuna'
Narodna stranka - Reformisti

'Taj bi novac već bio kod nas i usmjeren našim građanima, umirovljenicima, obrtnicima, udrugama, da se na presudu nije žalila upravo ministrica Divjak', ističe Martinčević.

Natalija Martinčević, predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i kandidatkinja Reformista u 3. izbornoj jedinici, komentirala je inicijativu Blaženke Divjak, nezavisne kandidatkine na listi Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati u 3. izbornoj jedinici i aktualne ministrice obrazovanja, da se stranke javno obvežu na donošenje 'Lex lažne diplome', to jest prijedloga Zakona o provjeri vjerodostojnosti isprava o stupnju obrazovanja.

- Lex lažne diplome koje predlaže ministrica Divjak, naravno, ali svakako predlažemo i Lex Divjak (HNS) kako bi ministricu natjerali da Varaždinskoj županiji iz koje dolazi vrati 45 milijuna kuna! - napisala je na svojem Facebook profilu Natalija Martinčević.

Dodala je kako je Varaždinska je županija dobila pravomoćnu presudu suda da joj se vrati novac za škole i sportske dvorane koji joj je uzela država.

- Taj bi novac već bio kod nas i usmjeren našim građanima, umirovljenicima, obrtnicima, udrugama, da se na presudu nije žalila upravo ministrica Divjak (HNS) zajedno sa svojim mentorom Štromarom (HNS)? Ministre se često optužuje da 'guraju' novce i projekte u županije iz kojih dolaze. HNS-ovi ministri uspostavili su novi model - uzmi i podmetni nogu gdje god možeš županiji iz koje dolaziš! - zaključila je Martinčević.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!