Vijesti / Politika

u saborskim odborima

NOVE FUNKCIJE Saborski zastupnici iz Varaždinske županije u brojnim odborima, evo o čemu je riječ

NOVE FUNKCIJE Saborski zastupnici iz Varaždinske županije u brojnim odborima, evo o čemu je riječ
Varaždinski.hr, PIXSELL

Šestero saborskih zastupnika iz Varaždinske županije vršit će niz funkcija...

Na prvoj sjednici Hrvatskog sabora izabrani su predsjednici, potpredsjednici i članovi odbora i izaslanstava Hrvatskog sabora. Saborski zastupnici iz Varaždinske županije, Barbara Antolić Vupora (SDP), Natalija Martinčević (Reformisti), Predrag Štromar (HNS), Damir Habijan (HDZ), Siniša Jenkač (HDZ) i Anđelko Stričak (HDZ), u tim će odborima također vršiti niz funkcija.

Natalija Martinčević predsjednica je Odbor za informiranje, informatizaciju i medije i članica Odbora za međuparlamentarnu suradnju.

Predrag Štromar predsjednik je Odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo.

Barbara Antolić Vupora potpredsjednica je Mandatno-imunitetnog povjerenstva te je članica Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina i Odbora za međuparlamentarnu suradnju.

Anđelko Stričak potpredsjednik je Odbora za obranu te član Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove i Odbora za međuparlamentarnu suradnju.

Damir Habijan član je Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav, Odbora za zakonodavstvo, Odbora za pravosuđe i Odbora za gospodarstvo.

Siniša Jenkač član je Odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo, Odbora za poljoprivredu, Odboru za pomorstvo, promet i infrastrukturu i Nacionalnog vijeće za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video