Vijesti / Politika

NATALIJA MARTINČEVIĆ - IMOVINSKA KARTICA

IMOVINSKA KARTICA Martinčević posjeduje kuću, vikendicu i auto. Ima jedan kredit

IMOVINSKA KARTICA Martinčević posjeduje kuću, vikendicu i auto. Ima jedan kredit
Marko Lukinić/Pixsell

Natalija Martinčević će i dalje biti varaždinska gradska vijećnica te posebna savjetnica župana, no te će funkcije vršiti volonterski...

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa objavilo je imovinsku karticu saborske zastupnice Natalije Martinčević (Narodna stranka – Reformisti).

Dužnosti

Osim što će vršiti dužnost zastupnice u Hrvatskom saboru, Martinčević će i dalje biti varaždinska gradska vijećnica, no tu će dužnost obavljati volonterski.

Zadržat će i funkciju posebne savjetnice župana Varaždinske županije, a i to će raditi volonterski.

Od prosinca 2018. godine Martinčević je radila i u Javnoj ustanovi za regionalni razvoj Varaždinske županije kao koordinator dionika strateškog planiranja i upravljanja regionalnim razvojem Varaždinske županije, no u srpnju ove godine završio joj je radni odnos u toj ustanovi.

Uz navedene dužnosti i funkcije, Martinčević će i dalje biti upraviteljica Zaklade za pomoć djeci VITA te članica Hrvatske zajednice županija, gdje predstavlja Varaždinsku županiju.

Za dužnosti koje će obavljati, Martinčević će mjesečno dobivati 1.7451,60 kuna neto. Što se ostalih prihoda tiče, Martinčević je upisala 1.500 kuna mjesečno.

U imovinskoj kartici navedeni su i podaci o zaposlenju životnog partnera Natalije Martinčević te je navedeno kako mjesečno zarađuje 4.800,90 kuna.

Obveze i potraživanja

Martinčević ima jedan kredit podignut 2019. godine, istaknuto je u imovinskoj kartici. On iznosi 70.400 eura uz rok vraćanja od 10 godina.

Mjesečno Martinčević kredit opterećuje 678,17 eura.

Potraživanja nema.

Nekretnine, pokretnine i štednje

Martinčević posjeduje dvije nekretnine u Varaždinskoj županiji, a obje su zajedničko vlasništvo s bračnim drugom.

U Varaždinu ima kuću površine 81 metar kvadratni, a procijenjena vrijednost joj je 650.000 kuna. Kuća je stečena kreditnim zaduženjem.

Druga nekretnina je vikendica u Jalžabetu, prostire se na 24 metra kvadratna, a procijenjena je na 75.000 kuna. Vikendica je stečena kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada.

Što se pokretnina tiče, Martinčević posjeduje automobil Lexus IS 200D SPORT, godište 2013., čija je procijenjena vrijednost 75.000 kuna. I automobil je stečen kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada.

Saborska zastupnica ima dvije štednje. Osobno ima ušteđevinu 50.000 kuna, koja je stečena iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada. Druga štednja je vlasništvo njezina djeteta, a iznosi 4.421,12 eura. Ostvaruje se uplatama od roditelja.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!