Vijesti / Politika

HDZ VS. SDP

NOVA RAZINA POLITIČKE KOMUNIKACIJE Habijan: 'Kme - kmeeee'

NOVA RAZINA POLITIČKE KOMUNIKACIJE Habijan: 'Kme - kmeeee'
PIXSELL

Da Milanović i Plenković ne pomisle da mi lokalno nemamo konje za trku...

Inače dosljedno uglađen i pristojan, novopečeni HDZ-ovski saborski zastupnik Damir Habijan posljednjih dana pribjegava komunikaciji na političkoj sceni na kakvu dosad od njega nismo navikli. Posljednja njegova objava na Facebooku, kojom očigledno odgovara na današnju kritiku varaždinskog SDP-a na njegov račun, otišla je još korak dalje od onoga što je komunicirao dan ranije. Habijan je tako napisao samo 'Kme - kmeeee' i tome pridodao uplakane emotikone.

Podsjetimo, sve je počelo objavom Grada Varaždina da je Ministarstvo pravosuđa i uprave ustvrdilo da je sjednica Gradskog vijeća 19. srpnja bila zakonita, suprotno onome što su tvrdili SDP i Udruga Varaždin bez smeća. Habijan im je zamjerio što, kako je rekao, bježe od odgovornosti i provode destrukciju.

- Destrukciju, demagogiju i vrijeđanje zagovaraju osobe s dvostrukim kriterijima - kritizirao je Habijan tada SDP i VBS

Odgovorio je SDP-ov gradski vijećnik Neven Bosilj. Upozorio je tako da vladajuća većina, koju čine HDZ, Liga za Varaždin Davora Patafte i Čehokovi vijećnici, u protekle tri godine donosi odluke isključivo na štetu građana.

- Na sljedećim izborima konačno ćemo se obračunati s korupcijom u Varaždinu - najavio je Bosilj.

Habijan je tada prebacio u 'milanovićevski' mod.

- SDP/Bosilj/Petrić nastavljaju naricati i cmizdriti umjesto da objasne razloge bježanja sa sjednice Gradskog vijeća na kojem su se razmatrale i donosile važne odluke za naš grad - komentirao je Habijan.

Vezana vijest:

Bosilj i Habijan Verbalni ratovi BOSILJ UZVRAĆA HABIJANU 'Pravi konvertit. Jedno misli, drugo govori, treće radi'

Na 2:2 poravnao je Bosilj objavom u kojem se prisjeća političkih stranputica Damira Habijana u protekle tri i pol godine.

- Vidjela žaba da konja potkivaju pa i ona digla nogu je najbolji opis situacije kad HDZ-ovac pokušava plagirati predsjednika države Zorana Milanovića. Neprocjenjivo, pogotovo od osobe koja jedno misli, drugo govori, a treće radi. Pravi konvertit s ciljem osobnog probitka – napisao je, između ostalog, Bosilj.

Vrlo brzo nakon te objave oglašava se opet Habijan i u kontranapadu ima za dodati samo: 'Kme - kmeeee'.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.