Vijesti / Politika

HDZ vs SDP

HABIJAN SE NADOPUNIO 'To je ponašanje u stilu djece u vrtiću'

HABIJAN SE NADOPUNIO 'To je ponašanje u stilu djece u vrtiću'
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/Facebook

Jučerašnji status 'Kme - kmeee' Habijan je u večernjim satima nadopunio s nekoliko pitanja varaždinskim SDP-ovcima.

Nakon što se jučer oglasio kratkom objavom na Facebooku i tako očigledno odgovorio na kritiku Nevena Bosilja iz varaždinskog SDP-a, HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan, noćas je dopunio status na društvenoj mreži koji je do tada glasio samo 'Kme -kmeeee' uz uplakane emotikone.

Vezana vijest:

Damir Habijan HDZ VS. SDP NOVA RAZINA POLITIČKE KOMUNIKACIJE Habijan: 'Kme - kmeeee'

Podsjetimo, sve je počelo objavom Grada Varaždina da je Ministarstvo pravosuđa i uprave ustvrdilo da je sjednica Gradskog vijeća 19. srpnja bila zakonita, suprotno onome što su tvrdili SDP i Udruga Varaždin bez smeća. Habijan im je zamjerio što, kako je rekao, bježe od odgovornosti i provode destrukciju.

Tu je započela međusobna prepirka između Habijana i Bosilja, a u dopunjenom statusu Habijan je, kao i više puta do sada, ponovio da još uvijek čeka rješenje od varaždinskog SDP-a kojim bi se riješile bale.

- Kad više od godinu dana argumentirano objašnjavaš prijedlog odluka i predlažeš rješenja, za probleme s kojima nemaš veze, ali svjestan odgovornosti ih želiš riješiti, a pojedinci u svojoj nemoći šire destrukciju i apatiju, onda probaš na ovakav način. I dalje pitam: gospodo iz SDP, koje je alternativno rješenje? Obećali ste prije 3 godine da ćete predložiti rješenje za balirani otpad? Koji je vaš prijedlog za rješavanje sudskih postupaka i podmirenja potraživanja temeljem pravomoćne sudske presude? Zašto ste glasali za koncesiju i zakomplicirali cjelokupni problem s baliranim otpadom? - pita Habijan SDP-ovce.

Vezana vijest:

Bosilj i Habijan Verbalni ratovi BOSILJ UZVRAĆA HABIJANU 'Pravi konvertit. Jedno misli, drugo govori, treće radi'

Sve je zaključio s onime što je prvotno bilo i napisano na statusu.

- Ponašanje u stilu djece u vrtiću i na razini: KME – KMEEEE – napisao je, uz uplakane emotikone.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!