Vijesti / Politika

Gradonačelnik o kritikama

ČEHOK O VODOSKOKU 'Dežurni pljuvači sami ne znaju vodu pustiti ni u svoj WC'

ČEHOK O VODOSKOKU 'Dežurni pljuvači sami ne znaju vodu pustiti ni u svoj WC'
Varaždinski.hr/Grad Varaždin

Kako su rekli gradski čelnici, to je bila jedna od najprometnijih točka u gradu i sad, prema njihovom mišljenju, prometnih čepova zbog novog rotora više nema.

U petak, 23. listopada, službeno je obilježen završetak radova na kružnom toku kod varaždinskog groblja.

Vezana vijest:

rotor kod groblja novi rotor FOTO Varaždin je dobio novi rotor. Kako vam se sviđa?

Kako su rekli gradski čelnici, to je bila jedna od najprometnijih točaka u gradu i sad, kažu, nakon izgradnje novog rotora, prometnih čepova više nema.

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je na svoj Facebook profilu komentirao kritičare koji su se javili nakon izgradnje.

- Taj dan smo spojili vodoskok (neki zovu fontana), još se tražilo kako će se usmjeriti mlaznice i kako raspršiti... Naravno, to je odmah dalo krila dežurnim pljuvačima, likovima koji sami ne znaju vodu pustiti ni u svoj WC. Umjesto da pretpostave da je probni rad, odmah je krenula pljuvačnica, i to od stranaka i grupa koje u šest godina nisu kujsnicu izgradili u VŽ – napisao je Čehok.

Naveo je da bi se pljuvalo da se napravila i drugačija fontana, a da je mladih u gradu jako puno.

- Fontana izgleda lijepo, umjereno, ne smeta preglednosti a daje svježinu. Da smo napravili veću, tad bi pljuvali da smo megalomani i da smo rastrošni. Takvima poručujem: gledajte i učite. Idu dalje i raskrižja i pothodnik u Miškininoj i dozvole za Kućansku. A ono što mi je najdraže: danas, krajem listopada, navečer skate park i košarkaško 3 na 3 puni!!! Toliko mladih u Varaždinu krajem listopada nije bilo 10 godina – istaknuo je u objavi na društvenoj mreži Ivan Čehok.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video