Vijesti / Lokalni izbori 2021.

o kandidaturi

ČAČIĆ O GRĐAN 'Odlično je što se kandidirala, napokon netko tko nema četiri optužnice i nešto presuda'

ČAČIĆ O GRĐAN 'Odlično je što se kandidirala, napokon netko tko nema četiri optužnice i nešto presuda'
Patrik Macek/Pixsell; Varaždinski.hr

Kandidatura Zdravke Grđan za varaždinsku gradonačelnicu mnoge je iznenadila, a dio javnosti povezao ju je s Reformistima...

Varaždinski župan Radimir Čačić gostovao je u emisiji Županijske teme VTV televizije te se osvrnuo na nedavno objavljenu kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina koju je objavila Zdravka Grđan, ravnateljica Druge gimnazije Varaždin.

Vezana vijest:

Zdravka Grđan, Druga gimnazija Varaždin objavila se putem videa Zdravka Grđan najavila kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina: 'Mnogi su nas razočarali'

Grđan, koja je nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu, u studenom prošle 2020. godine imenovana je savjetnicom varaždinskog župana za pripremu razvojnih i projektnih strategija u društvenoj djelatnosti.

- Ona je prošla obuku za europske projekte, izuzetno je u tome sposobna. Apsolutno jedna žena sa širokim spektrom i komunikacijom u svakom pogledu – rekao je Čačić.

Njezinu kandidaturu smatra pozitivnim iskorakom na varaždinskoj političkoj sceni.

- To što se kandidirala je odlično, napokon da se kandidira netko tko nema repove, tko nije uvučen u ove svađe, tko ne prosipa mržnju, tko nema iza sebe četiri, pet optužnica, nešto i presuda. Što će građani napravit, to nitko ne zna. Bilo bi dobro da otvorimo novi list, da krenemo u jednom drugačijem smjeru – istaknuo je Čačić.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok također je komentirao kandidaturu Grđan, u emisiji Varaždin info, te ju je nazvao 'Čačićevom uzdanicom', ali i dodao da ju 'vrlo cijeni'.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video