Vijesti / Politika

komunalni radovi

Radovi u Gornjem Kućanu privremeno zaustavljeni, Varkom preraspodjelo strojeve na gradilište u Poljani

Radovi u Gornjem Kućanu privremeno zaustavljeni, Varkom preraspodjelo strojeve na gradilište u Poljani
Facebook SDP

Radovi u Poljani Biškupečkoj počeli su ranije, a nastavak radova u Kućanu očekuje se najkasnije do 8. ožujka.

Početkom veljače počeli su radovi u Gornjem Kućanu na gradnji kanalizacijskog cjevovoda, cestovnoj slivnici, a planira se i izgradnja biciklističke staze u dužini od 2,5 kilometra.

Varaždinski SDP objavio je da su im u četvrtak sugrađani javili da su ti radovi zaustavljeni i da je Varkomova mehanizacija za izvođenje radova povučena.

Gradonačelnik Ivan Čehok kratko nam je poručio da je Varkom na svojim stranicama objavio zašto je došlo do trenutnog micanja radnih strojeva, mehanizacije i radnika te da će se radovi u ubrzo nastaviti.

- Sukladno poslovnim prioritetima vezanim za završetak radova na interventnom održavanju rekonstrukcije vodovoda u Poljani Biškupečkoj, Varkom d.d. je, dana 25.02.2021. godine, napravio preraspodjelu strojnih i ljudskih kapaciteta sa gradilišta u Gornjem Kućanu, na prije otvoreno gradilište u Poljani Biškupečkoj. Nastavak radova na sustavu odvodnje i naknadne sanacije u Gornjem Kućanu, očekuje se najkasnije do 08.03.2021. godine – obavijest je koja stoji na web stranicama Varkoma.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video