Vijesti / Politika

DAN ŽENA

Reformisti diljem županije obilježili Međunarodni Dan žena

Reformisti diljem županije obilježili Međunarodni Dan žena
Reformisti

Cvijeće su dijelili na čak 20-ak lokacija u Varaždinskoj županiji.

Reformisti Varaždinske županije proteklog su vikenda diljem županije obilježili Međunarodni Dan žena prigodnom podjelom cvijeća svojim sugrađankama.

Dan žena obilježen je u Varaždinu na šest lokacija (Franjevački trg, Gradska tržnica, 3., 4. i 5. Mjesni odbor i 6. mjesni odbor Banfica), kao i u Ludbregu, Novom Marofu, Lepoglavi, Ivancu, Sračincu, Svetom Iliji, Vinici, Bednji, Donjoj Voći, Klenovniku, Jalžabetu, Martijancu, Trnovcu Bartolovečkom, Maruševcu, Cestici, Petrijancu, Malom i Velikom Bukovcu te Svetom Đurđu. 

U Specijalnoj bolnici Varaždinske Toplice, te bolnicama Novi Marof i Klenovnik kao zahvalu za izniman doprinos i trud koji zdravstveni djelatnici ulažu u brigu o pacijentima, djelatnicama su povodom Dana žena uručene crvene ruže. 

Reformisti kontinuirano, kroz djelovanje Interesnog odbora žena potiču raspravu o važnim temama koje se tiču žena, a u svom programu zalažu se za ravnopravnost spolova, jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih prava, jednak status i uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaku korist od ostvarenih rezultata, poručuju. 

- Predsjednik Reformista Radimir Čačić i predsjednica Reformista Varaždinske županije, Natalija Martinčević svim ženama žele sretan Međunarodni Dan žena! - poruka je iz Reformista. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video