Vijesti / Politika

rasprave oko rješenja bala

Avar: 'Prvo pročitajte tekst integralne nagodbe i program sanacije Brezja. Sve je u skladu sa zakonom'

Avar: 'Prvo pročitajte tekst integralne nagodbe i program sanacije Brezja. Sve je u skladu sa zakonom'
Varaždinski.hr

Odgovor dogradonačelnika Zlatana Avara na prozivanja iz priopćenja Budimo grad prenosimo u cijelosti.

Jutros se politička platforma Budimo grad priopćenjem osvrnula na odustajanje od 'integralne nagodbe', odnosno rješenja kojim bi se maknule bale iz Brezja.

Između ostalog, Dubravka Novak i Ana Petrić navele su da su izuzetno zadovoljni što su 'gradonačelnik Čehok i njegovi partneri iz HDZ-a odustali od nečega što iz Budimo grad smatraju izrazito štetnim', a ističu kako su sami 'upozoravali na nezakonitost i neprimjenjivost te pravno-financijske akrobacije'.

Vezana vijest:

dubravka novak ana petrić bale zbrinjavanje bala Budimo grad o rješenju za bale: 'Je li integralna nagodba doživjela konačan pad?'

Iz Grada Varaždina poručili su im da prvo trebaju pročitati tekst 'Integralne nagodbe' i Program sanacije Brezja te da bi onda uvidjeli da se postupalo u skladu sa zakonom i preporukama Ministarstva.

Odgovor dogradonačelnika Zlatana Avara na prozivanja iz priopćenja Budimo grad prenosimo u cijelosti.

- Poručujemo gospođi Petrić koja stoji iza svih aktivnosti tobože neovisne platforme Budimo grad (u stvari ekspozitura interesa odvjetnika Petrić), da je trebala podnijeti kaznenu prijavu protiv Gorana Habuša umjesto što su ga obitelj i ona dalje savjetovali jer je iz dopisa Ministarstva financija jasno da je Habuš donio nezakonitu odluku budući da je prihvatio posao od 90 milijuna kuna bez da je osigurao 90 lipa u proračunu te mu je poručeno da za svaki daljnji korak mora tražiti mišljenje DORH-a. Stoga su Petrići trebali prijaviti barem to da on i dalje postupa suprotno zakonu. Isto tako, poručujemo da bi trebala prvo pročitati tekst Integralne nagodbe i Program sanacije Brezja pa bi znala da je naše postupanje potpuno usklađeno sa zakonom i preporukama Ministarstva – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video