Vijesti / Politika

problemi s otpadom

BOSILJ GRAĐANIMA POLJANE BIŠKUPEČKE 'Nema potrebe za prosvjedom, problem se hitno rješava'

BOSILJ GRAĐANIMA POLJANE BIŠKUPEČKE 'Nema potrebe za prosvjedom, problem se hitno rješava'
Zvonko Lončar; Facebook

Bosilj ističe da se dnevno iz pretovarne stanice u Poljani Biškupečkoj odvozi 25 tona otpada...

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj putem priopćenja osvrnuo se na problem uskladištenog komunalnog otpada u Poljani Biškupečkoj.

Vezana vijest:

Poljana otpad MINI EKO-KRIZA KAMO S OTPADOM 'Do kraja tjedna naći ćemo rješenje'

- Problem nagomilanog komunalnog otpada u pretovarnoj stanici u Poljani Biškupečkoj već se hitno rješava i građani ne trebaju više biti zabrinuti – riječi su varaždinskog gradonačelnika dr. sc. Nevena Bosilja.

Iz Grada Varaždina ističu da se Bosilj aktivno uključio u rješavanje problema te da poziva na smirivanje situacije:

- Iz Poljane se svaki dan šleperom odvozi 25 tona otpada, smeće ćemo maknuti pa nije potrebno dolijevati ulje na vatru, dizati bespotrebno napetost organizacijom prosvjeda.

Varaždinsko komunalno poduzeće Čistoća odvozit će po uobičajenom rasporedu otpad iz domaćinstava, a istovremeno će biti ispražnjena pretovarna stanica u Poljani, dodaju iz Grada Varaždina.

- S optimizmom očekujem da će se konačni i dugoročniji izlaz iz tog problema s odlaganjem komunalnog otpada, koji je zanemaren prošlih godina, pronaći već u petak kada će se na skupštini odlagališta Piškornica naći župani nekoliko županija koje se suočavaju s pitanjem kamo s komunalnom otpadom. Do tada molim građane da imaju strpljenja i razumijevanja jer mi ćemo problem koji je godinama bio zapostavljen konačno riješiti – smirio je tenzije gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!