Vijesti / Politika

ULAGANJE U PROMETNICE

BOSILJ NAJAVIO 'Imat ćemo šest novih rotora u idućih godinu i pol dana!'

BOSILJ NAJAVIO 'Imat ćemo šest novih rotora u idućih godinu i pol dana!'
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Kružni tokovi idu dalje...

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj i njegov zamjenik Miroslav Marković najavili su što se na području Varaždina u narednom razdoblju može očekivati od ulaganja u prometnice. U izjavi za VTV Televiziju Bosilj je iznio optimistične najave.

Kaže Bosilj da su u proteklih šest mjeseci, koliko je proteklo od preuzimanja vlasti, završeni oni projekti koji su bili započeti. No naglasio je da je toga bilo malo, riječ je o obnovi ulica Rudola Horvata, Slavenske, koja je i kasnila zbog projektnih neusklađenosti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Sad projektiramo nove rotore. To je primjerice rotor na križanju Anine i Prešernove, rotor na križanju Hallerove i Vrazove, rotor kod Supernove... Ovih dana je kod mene bio direktor Spara za jugoistočnu Europu, dogovarali smo projekt izgradnje rotora u Zagrebačkoj ulici, koji bi služio tome da se uopće može ući u krug Varteksa, gdje SES, krovna tvrtka Spara, misli raditi svoj centar. Otprilike, ja očekujem da ćemo u idućih godinu i pol dana imati šest novih rotora! - najavio je Bosilj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video