Vijesti / Politika

potpisi za referendum

'Plenkoviću je najpametnije da odmah ukine covid-potvrde i da ne čeka referendum'

'Plenkoviću je najpametnije da odmah ukine covid-potvrde i da ne čeka referendum'
Facebook

Mladenović je rekao da je u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji skupljeno preko 25.000 potpisa.

Čelnik Mosta Varaždinske županije Denis Mladenović osvrnuo se na predaju 82 kutije s potpisima za raspisivanje referenduma o ukidanju covid-potvrda te promjeni Ustava. Za održavanje referenduma bilo je potrebno skupiti 368.867 potpisa stanovnika.

Iz Mosta su naveli da su skupili i više nego što je potrebno, dok je Mladenović rekao da je u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji skupljeno preko 25.000 potpisa.

- Hvala još jednom svima koji su se danima smrzavali na štandovima, vjerovali smo u čudo i ostvarilo ga je preko 410.000 građana. Smatram da je Plenkoviću najpametnije da odmah ukine potvrde i da ne čeka referendum – napisao je Mladenović.

Naglasio je da je ovo mali korak na putu prema pobjedi.

- Svjedoci smo svakodnevnog bunta i nezadovoljstva ljudi diljem svijeta koji traže ukidanje potvrda i slobodu izbora pri cijepljenju. Prije dva dana, pola milijuna u Bruxellesu na ulici pokazalo je što misli o ovoj diktaturi. Hrvatski narod jedini je u EU prerastao prosvjede i na legitiman način ovim zajedništvom pokazao snagu u borbi protiv loših odluka, nametnutih besmislenih mjera, jednoumlja i diktature u kojoj su se pojedinci bezobrazno obogatili preko leđa građana, a politika si opet dala za pravo da se stavi iznad struke. Ovo je mali korak na putu ka velikoj pobjedi - istaknuo je Mladenović. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video