Vijesti / Politika

IMENOVANJA

Sanja Kopjar nova je ravnateljica županijske ustanove za zaštitu prirode

Sanja Kopjar nova je ravnateljica županijske ustanove za zaštitu prirode
Novi radio

Dosadašnja ravnateljica Jelena Pavleković odlazi u Gradske bazene.

Od 1. ožujka ove godine Sanja Kopjar prezima dužnost ravnateljice Javne ustanove 'Priroda Varaždinske županije'. Odlučeno je tako jučer na sjednici Županijske skupštine, koja je jednoglasno prihvatila njezino imenovanje.

Natječaj za mjesto ravnateljice bio je raspisan nakon što je dotadašnja ravnateljica Jelena Pavleković (Reformisti) podnijela ostavku na tu funkciju. Ona je, naime, izabrana za novu ravnateljicu Gradskih bazena u Varaždinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kopjar je, rekao je u obrazloženju župan Anđelko Stričak, u toj ustanovi zaposlena od 2001. godine, a trenutno je viša stručna savjetnica.

- Njezin staž od dvadesetak godina u toj ustanovi daje vjerodostojnost da će dobro voditi tu ustanova. Jedan od prioriteta ove županijske vlasti je zaštita okoliša i 
smatram da bismo svi zajedno morali ovoj ustanovi dati daleko više na važnosti. Zato pozivam sve da se uključe u njezin rad, ne samo vijećnice i vijećnike, već i gradonačelnike i načelnike, ali i svekoliku javnost. Jedino tako u sinergiji možemo očuvati nas okoliš i zdravu prirodu i sačuvati je za buduća pokoljenja - poručio je Stričak prije imenovanja.  

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video