Vijesti / Politika

nakon županijske skupštine

REFORMISTI 'Župane Stričak, i za laganje treba imati barem malo pameti'

REFORMISTI 'Župane Stričak, i za laganje treba imati barem malo pameti'
Varaždinska županija

Dodali su Reformisti da očekuju i ispriku župana Anđelka Stričaka...

Iz Narodne stranke Reformisti reagirali su na izjave koje je jučer na sjednici Županijske skupštine župan Varaždinske županije Anđelko Stričak uputio šefu Reformista Radimiru Čačiću.

Vezana vijest:

Anđelko Stričak OŠTRO NA AKTUALCU Župan Stričak ponovo prozivao DORH: 'Koliki debilić moraš biti...'

Stričak je Čačića nazvao 'HDZ-ovim malim od palube' te je rekao da je Čačić iza sebe ostavio brojna dugovanja.

- Nesuvisle i primitivne pokušaje kleveta g. Čačića, čovjeka čiji su rezultati na svim funkcijama koje je obavljao dobro poznati, čovjeka sa završena tri postdiplomska programa na Harvardu, od strane osobe koja je pokušala biti župan sa temeljnim znanjima iz milicijske škole smatrali smo nepotrebnim komentirati. Nažalost, ipak moramo reagirati na činjenicu da Stričak kao pripadnik za kriminal osuđene stranke iz vremena kad je kriminal vršen, pokušava danas kad je podnesena krivična prijava za HDZ-ovog ravnatelja županijske ustanove, koji je ujedno i HDZ-ov načelnik i dužnosnik, na HDZ-ovu kriminalnu razinu uplesti i Čačića - poručili su Reformisti.

Osvrnuli su se na Stričakovu izjavu da je u 27. veljače 2017. godine u Zavodu za javno zdravstvo izvršena sumnjiva nabava aparata i da je to učinjeno za vrijeme Čačićevog mandata na čelu Županije.

- U bezočnim lažima Stričak je očito spreman zanemariti i činjenicu da je Čačić preuzeo funkciju tek u šestom mjesecu 2017. godine, a da je do tada župan bio Predrag Štromar. Župane Stričak, i za laganje treba imati barem malo pameti pa je najmanje što možemo očekivati isprika, a što će utvrditi sud po optužnici za HDZ-ovog načelnika i dužnosnika to ćemo tek vidjeti - zaključuju Reformisti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video