Vijesti / Politika

predsjednik reformista

Čačić o kamenolomu: 'To nema veze s nama. Zašto se Habijan u to petlja? On je HDZ-ovac, ali kvalificirani'

Čačić o kamenolomu: 'To nema veze s nama. Zašto se Habijan u to petlja? On je HDZ-ovac, ali kvalificirani'
Ilustracija/Pixabay/Varaždinski.hr

Bivši varaždinski župan kazao je da se potencijalni kamenolom nalazi na području Krapinsko-zagorske županije u općini u kojoj vlada HDZ.

Predsjednik Reformista i bivši varaždinski župan Radimir Čačić komentirao je potencijalni projekt kamenoloma na Ivančici.

Iznio je svoje mišljenje u kojem ističe da to nema velike veze s Varaždinskom županijom, Gradom Ivancem i gradonačelnikom Miloradom Batinićem

- Kamenolom je na području Krapinsko-zagorske županije. Na području Općine, koja je dozvolila ispitivanja, je HDZ-ov načelnik. Sve skupa s Ivancem i s Varaždinskom županijom nema ništa. Uopće spominjanje njih u smislu odgovornosti je suludo jer ne odlučuju. Ali imaju štetu od prometa, oštećuju se ceste, diže se prašina i ljudi se bune. Neobično mi je da Habijan, koji nije polupismeni milicajac, već je, po mom dojmu među HDZ-ovcima, ajde kvalificiran čovjek - govori bivši varaždinski župan te dodaje: 

- Ne znam zašto se uopće on u to petlja. Ne znam zašto ide Stričakovim stopama. Habijan proziva Batinića da je on kriv ili je bio prije pet godina u Odboru za okoliš. Dakle, daj, gospon Habijan. Ti dobro znaš da to nema blage veze. To nikad nije ni mogla biti tema na tom Odboru prije pet godina. Sad je HDZ-ovo ministarstvo u HDZ-ovoj općini to napravilo. Nemojte raditi svinjariju, zaštitite Ivančicu, a s Batinićem to sve skupa nema ništa - rekao je Čačić. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video