Vijesti / Politika

reakcija

ČEHOK REAGIRAO 'U nizu svojih patoloških laži, Bosilj nas povezuje sa žalbom na natječaj'

ČEHOK REAGIRAO 'U nizu svojih patoloških laži, Bosilj nas povezuje sa žalbom na natječaj'
Varaždinski.hr

Dotaknuo se Čehok i ovrhe nad Varteksom...

Nezavisna liga Ivana Čehoka reagirala je na jučerašnji istup varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja. Bosilj je u priopćenju naveo kako su bale produkt 'nereda i nerada bivšeg gradonačelnika i njegovih poslovnih partnera', pri čemu nije direktno imenovao bivšeg gradonačelnika Ivana Čehoka.

Vezana vijest:

bale grad varaždin T&H invest se žalio na natječaj za zbrinjavanje baliranog otpada u Brezju

Priopćenje Nezavisne liste Ivana Čehoka prenosimo u potpunosti.

'U nizu svojih patoloških laži, Bosilj nas povezuje sa žalbom na natječaj. Podsjećamo Bosilja se se prisjeti kako je prošle godine uvjeravao sve da je cijena zbrinjavanja baliranog otpada od 1250 kuna/tona lopovluk i kriminal. Lupetao je da SDP traži referendum o zbrinjavanju bala jer neće dopustiti zaduživanje naših unuka i praunuka. 

Sada taj isti Bosilj raspisuje natječaj u kojem je cijena za zbrinjavanje bala oko 2000 kn/toni. I vidi vraga, to za njega nije kriminal i lopovluk. A platiti 60% više, s time da grad neće moći ni vratiti PDV, što znači da je u startu to rješenje skuplje 25%, može se samo zvati hiperkriminalom.

Nevene, da ti pojasnimo:

1. Presudom Vrhovnog suda Ivan Čehok je pravomoćno oslobođen svih optužbi vezano za interventno zbrinjavanje otpada. I da nije bilo tebe i tvojih pajdaša koji ste uvjeravali sve da se otpad može zakopati, balirani otpad bi već bio riješen 2012. godine.

2. Je li prvi ugovor o zbrinjavanju bala ništetan ili ne odlučit će sud, a ne SDP-ov partijski plenum. Deset godina ste uvjeravali građane da je ništetan, raspisali koncesiju i uveli grad i građane u skupe i neizvjesne sporove.

3. Danas te napuštaju svi koalicijski partneri, svjesni kakva si štetočina i nesposobnjaković: Varteks propada, a ti mu zabijaš zadnji čavao premda si tvrdio da ćeš pomoći radnicima, svaki dan je u gradu jedna prometna jer ne možeš svojim pozivom osigurati da semafori rade punih 40 dana, nema nijednog novog EU projekta, ne radi se ništa osim kozmetike i trošenja javnoga novca na zabavu i tvoju propagandu.

4. Što su kriminalni poslovi, vidjet ćeš uskoro ako ima pravde u ovoj zemlji, ali postavljanje direktora bez natječaja, neprovođenje javne nabave, poništavanje natječaja za poljoprivredno zemljište, zapošljavanje po gradu i gradskim ustanovama i tvrtkama, to je šteta kakvu može samo uzrokovati potpuno nesposobna partijska klika', piše u priopćenju Nezavinsne liste Ivana Čehoka.

Najnovije

Reci što misliš!