Vijesti / Politika

obnova škola

Čehok odgovorio na prozivke: 'Martinčević se sunčala na Kubi kad se šator srušio'

Čehok odgovorio na prozivke: 'Martinčević se sunčala na Kubi kad se šator srušio'
Varaždinski.hr

'Gospođa Martinčević, kako se koji dan probudi, malo je žetončić HDZ-a, malo Bosilja', naglasio je bivši gradonačelnik Varaždina.

Saborska zastupnica i Reformistica Natalija Martinčević prozvala je Ivan Čehoka da u vrijeme njegove vlasti u Gradu nije povlačio novac iz europskih fondova za škole. 

Vezana vijest:

stranka reformisti Martinčević o padu stropa u I. osnovnoj: 'To se ne događa u županijskim školama jer smo ih obnovili'

Izravna je to posljedica, kaže Martinević, onoga što se dogodilo u varaždinskoj Prvoj osnovnoj školi kada se u srijedu urušio dio stropa. Ona je naglasila da su u vrijeme županijske vlasti Radimira Čačića obnovljene mnoge škole u Varaždinskoj županiji te da se u županijskim školama danas ne ruše stropovi.

Nije se dugo trebalo čekati na odgovor bivšeg gradonačelnika i sadašnjeg gradskog vijećnika Ivana Čehoka.

- Gospođa Martinčević, kako se koji dan probudi, malo je žetončić HDZ-a, malo Bosilja. Najnovija je provala da mi nismo ulagali u škole. Natalija, Varaždin je još uvijek jedini grad u kojem su sve škole dograđene, s dvoranama, energetski obnovljene i još će dugo biti jedini grad s jednosmjenskom nastavom. I svime što ide s time. To je obrazovna politika. Komad stropa se urušio zbog nesposobnosti gradske vlasti koju Natalija podržava, nama se to nije dogodilo. Ali čak ni Bosilj nije toliko nesposoban i neodgovoran da podigne šatore za bolesne ljude u pandemiji pa se šatori – sruše!!! Takva glupost, nezrelost i nesppsobnost je slična samo specijalnoj savjetnici. Koja se u to vrijeme sunčala na Kubi – istaknuo je Čehok.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.