Vijesti / Politika

priopćenje

ZAMJENICA ŽUPANA 'Ako se itko zalagao za unapređenje statusa policajaca...'

ZAMJENICA ŽUPANA 'Ako se itko zalagao za unapređenje statusa policajaca...'
Zvonko Lončar

Stričakova zamjenica oglasila se o subotnjem incidentu.

Zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec javno se oglasila o incidentu koji se u subotu rano ujutro dogodio u kafiću Strauss, a u kojem je sudjelovao župan Anđelko Stričak. 

Vezana vijest:

Anđelko Stričak POLICIJA IZVJESTILA Župan Anđelko Stričak vrijeđao policijske djelatnike, za to zaradio prekršajnu prijavu

Tom prilikom župana je ozlijedio 24-godišnjak, tako da je Stričak morao zatražiti liječničku pomoć. No također je pritom zaradio prekršajnu prijavu zbog - omalovažavanja i vrijeđanja policijskih djelatnika.

Propćenje koje potpisuje zamjenica župana Silvija Zagorec prenosimo u potpunosti.

'Povodom nedavnog događaja u kojem je župan napadnut i ozlijeđen, a potom zatražio i liječničku pomoć, želim vas izvijestiti da se župan Stričak trenutno nalazi na bolovanju/kućnoj njezi sukladno preporuci liječnika.

Čim se oporavi, nastavit će obavljati svoje svakodnevne obaveze. 

Kao njegova zamjenica, u ovih godinu i pol dana imala sam prilike uvjeriti se u sljedeće:

Ako se itko uvijek i svugdje zalagao za unapređenje statusa hrvatskih vojnika, policajaca, vatrogasaca i ostalih žurnih službi…, to je on, naš župan. 

Nikad se nije dogodilo da nije istaknuo njihove zasluge, kako nekad u ratu tako i danas u izazovima današnjice, te je kroz posao koji obavlja uvijek davao potporu radu navedenih institucija i službi.

Potom nikad nije propustio priliku naglasiti važnost brige za svakog pojedinca bez obzira o kome se radilo.

Osobno mi je žao što se našao u toj situaciji da ga se fizički napalo, te osuđujem svaki oblik fizičkog nasilja prema bilo kojoj osobi.'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video