Vijesti / Politika

narodna stranka reformisti

Martinčević: 'Očekujemo da gospodin Stričak, ako to već nije učinio, hitno podnese ostavku'

Martinčević: 'Očekujemo da gospodin Stričak, ako to već nije učinio, hitno podnese ostavku'
Narodna stranka - Reformisti

'Župan Stričak je redoviti gost crnih kronika', kazala je Martinčević.

Narodna stranka - Reformisti reagirala je na saznanja iz varaždinske policije koja se tiču subotnjeg ranojutarnjeg incidenta koji se dogodio u jednom kafiću u Varaždinu.

Vezana vijest:

Anđelko Stričak POLICIJA IZVJESTILA Župan Anđelko Stričak vrijeđao policijske djelatnike, za to zaradio prekršajnu prijavu

U incidentu je ozlijeđen varaždinski župan Anđelko Stričak. Danas je PU varaždinska objavila da su župan i nepoznati 24-godišnjak zaradili prekršajne prijave. Župan je svoju dobio zbog omalovažavanja ili vrijeđanja državnih organa odnosno službenih osoba prilikom vršenja službe. 

Za stranku Reformisti reagirala je Natalija Martinčević.

- Očekujemo da gospodin Stričak, ako to već nije učinio, hitno podnese ostavku. Prema jasnom izvješću policije, prijava se odnosi na vrijeđanje i omalovažanje policijskih službenika, remećenje javnog reda i mira s fizičkim obračunom u 3.30 ujutro u lokalu koji nije imao dozvolu za rad. Mi ovdje ne govorimo o izoliranom slučaju, govorimo o kontinuitetu nasilja, kao što znamo, župan Stričak je redoviti gost crnih kronika - od sudskog prcesa za obiteljsko nasilje, prijave za silovanje, te sličnog obračuna prije dvije godine ne razjašnjene okolnosti tučnjave gdje je intervenirala policija -  rekla je za HRT Natalija Martinčević, ispred Narodne stranke - Reformisti. 

Podsjećamo, Most Varaždinske županije također je zatražio ostavku župana Stričaka

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video