Vijesti / Politika

ŽUPAN I ZAMJENICA ŽUPANA

Bedeković kaže da Stričak odstupa u lipnju: 'Zamjenice, jeste li spremni preuzeti dužnost?'

Bedeković kaže da Stričak odstupa u lipnju: 'Zamjenice, jeste li spremni preuzeti dužnost?'
Varazdinski.hr

'Pustili ste spin, vaše pitanje je nekorektno', odgovorila mu je Silvija Zagorec.

Reformist Željko Bedeković, najžešći kritičar aktualnog župana Anđelka Stričaka među županijskim vijećnicima, danas je na sjednici Županijske skupštine plasirao informaciju o navodnoj županovoj namjeri da nakon isteka dvije godine mandata odstupi s funkcije. 

- Kredibilitet župana pao je na najniže razine nakon što je potpuno pijan, s preko 2 promila, prijavljen za remećenje javnog reda i mira i vrijeđanje policajaca - iznio je Bedeković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tada se obratio zamjenici župana Silviji Zagorec.

- Zamjenice, jeste li spremni preuzeti dužnost kad župan u lipnju podnese ostavku? - upitao ju je Bedeković, dodavši da se 'po kuloarima' priča da se čeka da prođu dvije godine mandata prije podnošenja ostavke, kako se ne bi išlo na izvanredne izbore, već tada vođenje Županije preuzima dotadašnja zamjenica.

Zagorec mu je odgovorila da tako nešto nije točno. 

- Imate potpuno pravo pustiti spin, on ponekad zaživi u medijskom prostoru. No ja sam više pobornik činjenica. Župan Anđelko Stričak dobio je povjerenje građana temeljem politike i najavljenih projekata i Anđelko Stričak će ih sve odgovorno provesti do kraja svog mandata. Ja sam mu podrška, i mi zajedno činimo tim. Ne bih se željela spuštati na nivo populizma, jer vaše pitanje bilo je krajnje nekorektno, no ja sam vam odgovorila - rekla je Silvija Zagorec.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.