Vijesti / Politika

Nezavisna lista Ivana Čehoka

'Bosilj je paranoičan jer misli da sve što se objavljuje protiv njega ima veze s nama'

'Bosilj je paranoičan jer misli da sve što se objavljuje protiv njega ima veze s nama'
Varaždinski.hr

Bivši gradonačelnik kazao je da Bosiljeva izjava o ostavci nije sarkazam.

Nezavisna lista Ivana Čehoka danas je održala konferenciju za medije s temom, kako su je sami nazvali u najavi, 'Bosiljeva priviđanja nakon objave njegovih razgovora s stranačkim jatacima'.

Vezana vijest:

objava transkripata Bosilj o transkriptima: 'Nema veselja za Čehoka, treba malo pažljivije čitati'

To se odnosi na transkripte objavljene u Nacionalu vezane uz razgovore između Nevena Bosilja i Brune Istera te gradonačelnikovom spominjaju odlaska s tog mjesta u ljeto prošle godine. Bosilj je te navode već prije demantirao te kazao da je bio sarkastičan. 

Na današnjoj konferenciji bili su Ivan Čehok, Zlatan Avar i Mario Lešina

- Mi nemamo nikakve veze s transkriptima objavljenim u Nacionalu. To je besmisleno komentirati. Novinari Nacionala su ponajbolji istraživački novinari u državi. Pogotovo da i Stričak ima neke veze s tim, jer bi onda ispalo da je on odavao i stvari vezane uz HDZ. Bosilj je paranoičan jer misli da sve što se objavljuje protiv njega ima veze s nama. Jasno je svima o kakvom se tipu gradonačelnika radi. Nas je tek sad počelo zanimati cijela situacija jer nismo znali da je i Ister prisluškivan. Uvjereni smo da u trasnkriptima ima svega i svačega - kazao je Čehok te dodao: 

- Kada imate govornika s oskudnim i siromašnim mislima, onda počnu koristiti strane riječi. Onda za izjavu 'ja bum dal ostavku, a onda se ti s drugim gradonačelnikom zajebavaj' kaže da je sarkazam. Moram reći Bosilju da to nije sarkazam. Kao što ništa što on radi nije sarkastično - rekao je gradski vijećnik te dodao kako je vrijeme da se ide i na izbore za gradonačelnika. 

Ostalo pogledajte u videu. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video