Vijesti / Politika

HNS

Štromar se požalio da su mu operaciju zakazali za 2024., tajnica: 'A ne biste mogli nešto?'

Štromar se požalio da su mu operaciju zakazali za 2024., tajnica: 'A ne biste mogli nešto?'
Josip Regovic/Pixsell

I dok se na preglede i operacije čeka više mjeseci ili godina, čini se da će bivši varaždinski župan imati 'poseban tretman'.

HNS-ov saborski zastupnik, bivši ministar i varaždinski župan Predrag Štromar požalio se tajnici nakon sjednice Odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo kako mu je operacija kuka zakazana za kolovoz 2024. godine.

Oboje su bili prilično šokirani terminom koji je Štromar dobio, očito nesvjesni da obični smrtnici u ovoj zemlji gotovo u pravilu čekaju na operaciju ili pretrage slično vremensko razdoblje, no prema izjavi bivšeg ministra možemo pretpostaviti da će se za takvog uglednika ipak naći neki raniji termin.

- Svašta…a ne bi nešto nekog mogli… - može se čuti na snimci pitanje tajnice.

- A hoću, hoću - uzvratio je Štromar.

Snimku je, inače, objavio SDP na svom Facebook profilu, a jasno je kako ni Štromar ni tajnica Odbora nisu bili svjesni da su im mikrofoni ostali upaljeni.

- Je li ovo "reforma zdravstva" koju provodi HDZ? Dok većina građana čeka po godinu i više dana na određene pretrage ili operacije, koalicijski partner HDZ-a to si može omogućiti u mnogo kraćem roku - stoji u komentaru SDP-ovaca.

picture
 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.