Vijesti / Politika

OPĆINA VINICA

Načelnik Branimir Štimec i ravnatelj Srednje škole 'Arboretum Opeka' Dragan Brkić u posjetu Dječjem vrtiću Vinica

Načelnik Branimir Štimec i ravnatelj Srednje škole 'Arboretum Opeka' Dragan Brkić u posjetu Dječjem vrtiću Vinica
Općina Vinica

'Ulaganjima u infrastrukturu stvaramo adekvatne uvjete za ostanak u Vinici', kaže načelnik.

U četvrtak, 30. ožujka, ravnatelj Srednje Škole „Arboretum Opeka“ Dragan Brkić i načelnik Općine Vinica dr. sc. Branimir Štimec, prof., obišli su Dječji vrtić Vinica sa zamjenicom ravnateljice Dječjeg vrtića Vinica Ksenijom Humek.

Dječji vrtić Vinica nastavlja s ulaganjima, rečeno je. U tijeku je potpisivanje ugovora za projekt Dogradnje i opremanja Dječjeg vrtića Vinica, kodni broj NPOO.C3.1.R1-I1.01.0194, a načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof., istaknuo je kako podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kako bismo bili općina privlačna za mlade obitelji, u kojoj će ostati, graditi svoj život, stvarati obitelji, ali i doseljavati se, potrebna nam je i adekvatna infrastruktura gdje će naši najmlađi mještani imati najbolje uvjete za odgoj i obrazovanje. O tome govore i podaci Državnog zavoda za statistiku, koji potvrđuju trend povećanja broja novorođene djece te takvim ulaganjem stvaramo adekvatne uvjete za ostanak u Vinici - izjavio je dr.sc. Branimir Štimec, prof., načelnik Općine Vinica.

Nastavak ulaganja najavio je i ravnatelj Srednje škole „Arboretum Opeka“ Dragan Brkić te istaknuo kako će škola posaditi začinsko bilje i cvijeće u eko gredice. Načelnik Općine Vinica izrazio je zadovoljstvo: 

- Naša djeca imat će lijepo dvorište kakvo i zaslužuju. Ovakvi projekti uređenja omogućuju da Vinica bude jedna od najljepše uređenih općina. Zahvaljujem Srednjoj školi što daje maksimalnu potporu da to i postanemo.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.