Renato Podbojec izabran za predsjednika Reformista u Maruševcu

U srijede, 29. studenog, u Domu kulture u Čalincu održana je Izborna skupština Općinske organizacije Reformista Maruševec.
Za predsjednika Reformista u Maruševecu izabran je Renato Podbojec, a za potpredsjednicu Ana Papec.

Prisutnima se uvodno obratila potpredsjednica Narodne stranke – Reformisti i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević koja je istaknula kako joj je drago vidjeti ovako ispunjen Dom kulture te da je to dokaz da se mještani Općine Maruševec žele uključiti u aktivan rad, prepoznaju rad Reformista i župana Čačića te da vjeruje da će na sljedećim lokalnim izborima Maruševec imati vodstvo koje će znati i u Maruševcu realizirati projekte, staviti u funkciju neiskorištene potencijale te od Maruševca stvoriti naprednu i modernu općinu.

Prisutnima se obratio i novoizabrani predsjednik Renato Podbojec koji je u svom energičnom govoru predstavio plan rada u Općini te pozvao mještane da se aktivno uključe u rad organizacije.

– Potreba da se napravi pomak na bolje u sredini kojoj živite, Vaš ugled, Vaša znanja i iskustva, to su temelji za aktivnosti u politici. Uvijek treba gledati ljude koji Vas vode i njihove stvarne vrijednosti, naglasio je predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

Čačić se osvrnuo i na sastanak pet župana sa premijerom i svim ključnim ministrima te predstavio ključne projekte koji su napravljeni, ali i one koji su u planu na području naše Županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije