Čačić: ‘U mnoštvu mojih pogrešaka, najveća je Marijan Škvarić’

U srijedu, 18. listopada, je u restoranu Ivančica održana Izborna skupština Gradske organizacije Reformista Lepoglava.

Za predsjednicu Reformista u Lepoglavi izabrana je Dijana Dubovečak, a za potpredsjednice Marina Koščec i Ana Bartolec.

Dobrodošlicu svim novim članovima i novom vodstvu poželio je predsjednik Županijske organizacije i zamjenik župana Tomislav Paljak. Paljak je u svojem govoru podsjetio na situaciju u stranci od početka, preko svih izbora i izbornih rezultata koje smo imali te se osvrnuo se na rad Reformista u Lepoglavi.

– Grad Lepoglava će dobiti u našoj stranci strukturu, bazu i osnovu od koje se puno očekuje i na temelju čega će se puno toga graditi – rekao je Paljak.

Predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i župan Varaždinske županije Radimir Čačić komentirao je i političku situaciju u Lepoglavi i Hrvatskoj.

– Od puno pogrešaka i promašaja koje sam napravio, definitivno najveća pogreška i perjanica je Vaš gradonačelnik – ustvrdio je Čačić govoreći o Marijanu Škvariću.

– Usprkos svojoj nesposobnosti on uspijeva ovdje dobiti ponovno mandat. To je tužno za Lepoglavu i za općenitu političku sliku. Prema anketama koje smo radili, a koje su se uvijek do sada pokazale točnima, HNS više ne postoji. Reformisti tako prema anketi za parlamentarne izbore imaju 17,25%, a oni su pali na 3,5% sa svim načelnicima, gradonačelnicima, saborskim zastupnicima, potpredsjednikom Vlade. Sve negativno što se dogodilo oni su povukli svu negativnu energiju i ogorčenje ljudi. To se ne odnosi na članstvo i ljude, koji su pristojni i koji su mislili da glasaju za jednu centrističku stranku. Ovdje u Lepoglavi treba netko preuzeti razinu odgovornosti i upozoriti što se ovdje događa. U centru je sada prazan prostor te se samo svojim radom i osobnim ugledom možemo ovdje postići dobar rezultat i napraviti dobru i kvalitetnu organizaciju, koja će na sljedećim lokalnim izborima biti spremni preuzeti punu odgovornost za vođenje Grada Lepoglave – izjavio je Radimir Čačić.

Na izbornoj skupštini su prisustvovali i županijski vijećnici Nenad Koščak i Davor Golub te pročelnica Upravnog odijela za poslove Skupštine i župana Ivana Golubić Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije