SKUP U NOVOM MAROFU Jenkač (HDZ) iznio program, potporu pružao i Jandroković

U ispunjenoj velikoj dvorani Kulturnog centra ‘Ivan Rabuzin’ u Novom Marofu koalicija HDZ-HSS-HSU održala je središnji predizborni skup na kojem je kandidat za novi mandat na čelu grada, Siniša Jenkač, predstavio program za daljnji razvoj Novog Marofa.

Predstavljeni su i kandidati za njegove zamjenike, Ivan Tuk i Ivica Šantek, te lista za Gradsko vijeće za koju se, kao i u prošlom sazivu, očekuje da osvoji većinu glasova na izborima.

– Sve ono što smo pripremali i govorili radimo, a to je definitivno istočna obilaznica, aglomeracija, sanacija odlagališta otpada, reciklažno dvorište, mnoge ceste i u sklopu Županijske uprave za ceste i Hrvatskih cesta, pokretanje gospodarskih zona, bivše tvornice BBS-a i Bora. Stižu nam kupci i investitori te vjerujemo da će u kratkom periodu pokrenuti te pogone – kratko je Jenkač sažeo program i projekte koje planira realizirati u narednom četverogodišnjem mandatu.

Uz pomoćnika ministara graditeljstva Zdravka Vukića, pomoćnika ministra zdravstva Denisa Kovačića i pomoćnika ministra unutarnjih poslova Damira Truta, saborske zastupnike iz Varaždinske županije Josipa Križanića i Anđelka Stričaka, te brojne HDZ-ove načelnike i vodeće ljude stranke sa županijske razine, u Novi Marof je stigao i predsjednik Hrvatskog sabora te glavni tajnik stranke Gordan Jandroković kako bi pružio potporu Jenkaču u osvajanju novog mandata.

– Došao sam pružiti potporu kandidatu Siniši Jenkaču, kandidatu HDZ-a. Zajedno s HDZ-om tu su naši partneri iz HSS-a i HSU-a. Čvrstog smo uvjerenja da će Siniša obraniti svoju poziciju, da će već u prvom krugu potvrditi poziciju gradonačelnika u Novom Marofu. Isto tako smo uvjereni da će naša lista biti najjača i da ćemo oformiti većinu u Gradskom vijeću – siguran je Jandroković.

Ujedno je pružio i potporu kandidatu za varaždinskog župana Alenu Runcu.

– I tu se nadamo dobrom rezultatu, vjerujemo u ulazak u drugi krug. Sigurni smo da ćemo biti vrlo ozbiljna konkurencija aktualnom županu. Vjerujemo isto tako da će lista HDZ-a za Skupštinu Varaždinske županije biti najjača – zaključio je glavni tajnik stranke.

Za kraj Jenkač je pozvao članove stranke, birače te brojne simpatizere na izađu na izbore.

– Birači, izađite na izbore i dajte povjerenje meni kao kandidatu za gradonačelnika, mojim zamjenicima Ivici Šanteku i Ivanu Tuku i dajte povjerenje našoj listi Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke i Hrvatske stranke umirovljenika – završna je poruka Jenkača.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije