NOVI MAROF Šantek o ulaganjima u prometnice: ‘Jenkač se kiti tuđim perjem’

Zoran Šantek, predsjednik HNS-a Novi Marof priopćenjem je reagirao na objavu vezanu uz ulaganje u cestovnu infrastrukturu na području Grada Novog Marofa.

> U Novom Marofu će se u cestovnu infrastrukturu uložiti 5 milijuna kuna

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Bio sam pozitivno iznenađen kad sam u medijima pročitao da Novi Marof ulaže 5 milijuna kuna u asfaltiranje prometnica. Negativno iznenađen postao sam kada sam uvidio da je gradonačelnik u svom priopćenju medijima pobrojao prometnice kojima upravlja Županijska uprava za ceste.

Iz priopćenja koje je poslao može se iščitati da je i on iznenađen što se ta sredstva ulažu u prometnice na području Grada Novog Marofa, a ne zna ili ne želi priznati da je to rezultat rada svih onih koji se ne slikaju i ne kite tuđim perjem nego rade i lobiraju kako bi upravo i Grad Novi Marof dobio prometnu infrastrukturu koju zaslužuje.

Stoga javno pozivam da se gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač očituje te da objasni na koji način je to Grad osigurao spomenute milijune za asfaltiranje prometnica. Uz to, molim da se javno očituje i Županijska uprava za ceste kako bi bilo potpuno jasno kolika se sredstva planiraju utrošiti u cestovnu infrastrukturu u Novom Marofu te tko će ta sredstva osigurati.

Pretpostavljam da se gradonačelnik Siniša Jenkač zabunio jer je zaokupljen kampanjom i vlastitom promocijom.

Ukoliko pak nije riječ o zabuni, nego se gradonačelnik Jenkač namjerno kiti tuđim perjem, onda se može zaključiti da je to samo još jedan primjer HDZ-ove nevjerodostojne politike’, stojiu priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije