IZBORI Odbrojavanje: Ivan Čehok 13. travnja obznanjuje svoju kandidaturu?

U Facebook grupi Varaždinci za Čehoka kao naslovna fotografija jučer, 6. travnja, pojavila se samo slika brojke sedam. Nije bilo jasno o kakvoj poruci se točno radi, da bi se danas na istome mjestu pojavila – brojka šest.

Istovremeno, jučer je u emisiji Otvoreni studio VTV Televizije – u kojoj je ovaj tjedan gostovao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Damir Habijan – voditelj Goran Mališ najavio da će idućeg četvrtka, 13. travnja, gost u emisiji biti Ivan Čehok.

Riječ je o emisiji koja u posljednje vrijeme ugošćuje gotovo isključivo kandidate za gradonačelnika. Dosad su već gostovali Zlatan Avar, Natalija Martinčević, Mirjana Kolarek Karakaš, Alen Kišić, Ladislav Ilčić i jučer Damir Habijan.

Kako neslužbeno doznajemo iz nekih izvora, Čehok bi toga dana zaista mogao napokon najaviti svoju kandidaturu, o kojoj se u kuloarima govori već neko vrijeme.

Hoće li to napraviti navečer ekskluzivno u programu VTV Televizije ili će informaciju obznaniti na konferenciji za novinare, vidjet će se kada odbrojavanje završi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije