IZBORI Habijan: ‘Kišićeve ideje vezane uz vrtiće HDZ je predstavio još u ožujku’

– Drago mi je da se i protukandidati slažu s našim izrečenim idejama oko smanjivanja plaća i subvencioniranja vrtića – istaknuo je Damir Habijan, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Varaždina osvrnuvši se na predstavljanje programa SDP-ova Alena Kišića te dodao:

– Tijekom predstavljanja svog programa više sam puta istaknuo kako je briga za naše sugrađane od najranije dobi od izuzetne važnosti za razvoj Varaždina, kao i daljnje obrazovanje sve do fakulteta. Mi moramo preuzeti odgovornost i stvoriti uvjete da mlađe generacije nakon obrazovanja ostaju u Varaždinu i ovdje grade budućnost. Sada je to veliki problem Grada Varaždina, a mi ga u HDZ-u vidimo kao izazov za koji Varaždincima i Varaždinkama nudimo rješenje.

> IZBORI Alen Kišić iznio plan za razvoj vrtića, u ‘pomoć’ pozvao Kovača i Jakšića

Habijan je u svom programu koji je predstavio još 24. ožujka istaknuo plan za smanjivanje cijene dječjih vrtića iz sredstava koja će se prikupiti ukidanjem naknada za gradske vijećnike i članove upravnih vijeća ustanova u vlasništvu Grada Varaždina.

Također, Habijan je ponudio i rješenja za još dva problema vezana za vrtiće, s kojima se Kišić danas na predstavljanju svog programa složio – energetska obnova vrtića i izgradnja novih vrtića u Donjem Kućanu i Hrašćici.

– Budući da je veliki dio danas predstavljenog programa Alena Kišića vrlo sličan ranije predstavljenom programu Damira Habijana, smatramo to potvrdom da je naš program izvediv i da ćemo kvalitetnim idejama uvelike olakšati život Varaždinaca i vratiti Varaždinu stari sjaj – zaključio je Habijan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije