‘Moramo li moliti da predsjednik Gradskog vijeća i pročelnica rade svoj posao?’

Predsjednik varaždinskog Gradskog vijeća Josip Hehet očitovao se o prijedlogu za sazivanje hitne sjednice, koji mu je uputilo devetero vijećnika na inicijativu Zlatana Avara i Željka Bunića.

> Avar i Bunić skupili potpise za sjednicu o vrtićima, na potezu Josip Hehet

– U vezi Vašeg prijedloga sazivanja hitne sjednice Gradskog vijeća Grada Varaždina od 12. ožujka 2017., koji je dostavljen 27. ožujka 2017. godine, pozivam Vas da dostavite Prijedlog akta, kako bi se uputio nadležnom radnom tijelu i gradonačelniku na razmatranje i davanje mišljenja te postupanje – stoji u Hehetovom odgovoru.

Željko Bunić kaže da je izrada akta u ingerenciji predsjednika Gradskog vijeća i Upravnog odjela za poslove Gradskog vijeća.

– Ako oni to neće ili ne žele napraviti, neka to javno kažu, a ne da izmišljaju isprike. Uostalom, čitav materijal je na raspolaganju Gradskoj upravi još od 1. ožujka 2017., kada smo gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća javno pozvali da sazovu tematsku sjednicu. Pa zar zaista moramo moliti da predsjednik Gradskog vijeća i pročelnica za poslove Gradskog vijeća rade svoje posao? – pita se Bunić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije