Denis Čupić: ‘Podržavam ideje koje zastupa Damir Habijan i HDZ’

Danas je službeno predstavljen i drugi HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika. Ime je već bilo znano, riječ je o poduzetniku Denisu Čupiću, a danas je sam kandidat rekao nešto više o razlozima zbog kojih je odlučio, kao nestranačka osoba, biti zamjenik HDZ-ovu kandidatu za gradonačelnika Damiru Habijanu.

> IZBORI Poznat i drugi Habijanov zamjenik, to je poduzetnik Denis Čupić

– Prihvatio sam ponudu Damira Habijana i odlučio kako ću uz njega i doktoricu Sanju Zember pokušati biti promjena u ovom gradu. Podržavam ideje koje zastupa Damir Habijan i članovi ove političke organizacije – kazao je Čupić.

> Zember: ‘Podržavam Habijana, kao nestranačka osoba, jer je moralan i častan’

Istaknuo je kako dosad nije bio politički angažiran, no, zbog funkcije u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, uvijek je bio blizu politike.

– Mnoge institucije odlazile su iz Varaždina, a ja sam bio jedan od onih koji su lobirali da regionalni ured HUP-a ostane baš u Varaždinu – kazao je i dodao kako potporu gradske vlasti u tom nastojanju nisu imali.

Kao probleme naveo je i kulturu isključivosti, koja prema njemu trenutno vlada u Varaždinu, te manjak komunikacije između građana.

Naveo je i da ne traži novac za svoj rad kao zamjenik gradonačelnika.

– Pristao sam na ovo samo uz uvjet da mogu volontirat. Ja ne želim da građani plaćaju moj angažman, već želim svojim angažmanom dati nešto ovom gradu, da bi za deset godina imali bolji Varaždin.

Zaključio je potvrdom kako će, ukoliko pobijede na izborima za gradonačelnika, u njegovom fokusu biti upravo resor gospodarstva.

Damir Habijan dodao je kako će ovaj tjedan objaviti i program za predstojeće izbore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije