IZBORI Dragica Ratković (HSLS-HDZ): ‘Toplice tonu, znam kako to promijeniti!’

U Varaždinskim Toplicama HDZ i HSLS izlaze zajedno na predstojeće lokalne izbore.

Kandidatkinja za gradonačelnicu bit će HSLS-ova Dragica Ratković, a njezin zamjenik Ivica Čičak iz HDZ-a.

Dragica Ratković, iskusna gospodarstvenica i djelatnica u lokalnoj samoupravi, rođena 1969. godine, bila je kandidatkinja i na prošlim izborima. Tada joj je, rečeno je danas na predstavljanju kandidata u varaždinskom HDZ-u, pobjeda izmakla za svega 45 glasova pored HNS-ove Goranke Štefanić.

Podsjetimo, te 2013. godine Štefanić je u drugom krugu osvojila 1.661 glas, a Ratković 1.616. No tada je HDZ imao svoga kandidata, Franju Prsteca.

Upravo ta izjednačenost rezultata iz prošlih izbora te podrška HDZ-a na predstojećim izborima temelj su za aktualni optimizam.

Dragica Ratković dosad je već u proteklim mandatima obavljala i funkciju dogradonačelnice pa u HDZ-u i HSLS-u smatraju da je njezino poznavanje gospodarskih prilika i poznavanje funkcioniranja lokalne samouprave dobitna kombinacija.

Kao njezin kandidat za zamjenika istaknut je Ivica Čičak, toplički liječnik, rođen 1953. godine.

I on je također, osim po svojem profesionalnom radu, poznat po dosadašnjem iskustvu u radu u lokalnoj samoupravi, a jedno vrijeme bio je i zamjenik gradonačelnika.

Na konferenciji za novinare naglašeno je kako Varaždinske Toplice ne koriste potencijal koji imaju na raspolaganju.

– Sve okolne općine i gradovi su nas pretekle u razvijenosti, a Varaždinske Toplice tonu. Vrijeme je da se to promijeni, a ja ne samo da imam volje za to učiniti, nego znam i kako – poručila je Dragica Ratković, kandidatkinja HDZ-a i HSLS-a za gradonačelnicu Varaždinskih Toplica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije