IZBORI Alen Runac HDZ-ov kandidat za župana: ‘Varaždinski dečki kreću u akciju!’

Gordan Jandroković, glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice, posjetio je danas varaždinsku podružnicu stranke, a tema sastanka, kako je istaknuo, bili su nadolazeći lokalni izbori.

– Razlog posjeta je priprema HDZ-a za lokalne izbore. Obilazim cijelu zemlju. Razgovarao sam s predsjedništvom županijske organizacije i na sastanku je jednoglasno donesena odluka da HDZ-ov kandidat za župana bude magistar Alen Runac, sadašnji predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina – kazao je Jandroković i nastavio:

– Vjerujem da će stranka s takvim kandidatom ostvariti izvrstan rezultat u županiji, a podupiremo i kandidata za gradonačelnika Damira Habijana. Vjerujem da smo odabrali ljude koji će dobro predstavljati Hrvatsku demokratsku zajednicu i da ćemo na nadolazećim izborima biti stranka bez koje se neće moći formirati vlast ni u Gradskom vijeću, ni u Županijskoj skupštini.

Runac je istaknuo zadovoljstvo donesenom odlukom.

– Drago mi je da je moj dosadašnji rad prepoznat. Dva varaždinska dečka, jedan u borbi za gradonačelnika grada, a drugi za župana, konačno kreću u akciju!

Svoje će zamjenike, kaže, odrediti uskoro.

– Zalagat ćemo se da ispunimo obećanja, a ne kao naši prethodnici koji u dva mandata nisu uspijeli riješiti problem smeća. Pokušat ćemo ‘iskoristiti’ vertikalu prema državnom vrhu kako bi Varaždin konačno zablistao – kazao je i dodao kako ‘treba pokrenuti grad u kojem se trenutno ništa ne događa, već je samo prisutno negativno raspoloženje’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije