Proračun u malom: Grad Lepoglava objavio kako će u 2017. koristiti novac građana

Grad Lepoglava i ove je godine pripremio malu publikaciju ‘Proračun u malom Grada Lepoglave za 2017. godinu’ kao sažetak najvažnijeg dokumenta kojeg svaka jedinica lokalne samouprave ima.

– Ovom publikacijom u formi vodiča želimo na razumljiv i slikovit način prikazati u što se planiraju utrošiti proračunska sredstva svih građana ovog grada – poručuju iz Grada Lepoglave.

Građani u publikaciji mogu saznati osnovne informacije, poput toga što proračun zapravo jest, do informacija koje se odnose na detalje Proračuna Grada Lepoglave za godinu 2017.

– U konačnici, i ovaj Proračun u malom daljnji je korak ka transparentnijem vođenju Grada. Nadamo se da ćete kroz Proračun u malom saznati više o mogućnostima i obvezama financiranja iz gradskog proračuna te da možemo zajedno kroz Vaše prijedloge, ali i kritike, usmjeriti proračunska sredstva na dobrobit svih građana ovog grada – poručuju iz Grada.

Na poveznici u nastavku možete saznati sve što vas zanima o proračunu Grada Lepoglave u tekućoj godini – Proračun u malom Grada Lepoglave za 2017. godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije