REAGIRANJE ‘Ugled Srednje škole Ludbreg narušila je upravo Bilićeva partija!’

Nakon objave članka pod naslovom ‘Ovaj slučaj neće naštetiti ni Kišiću ni meni, više me brine ugled naše škole’, u kojem se navode izjave ludbreškog gradonačelnika Dubravka Bilića vezano uz ‘slučaj Kišić’ i situaciju u Srednjoj školi Ludbreg, pisanim priopćenjem reagirao je Goran Horvat, ludbreški gradski vijećnik. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti.

> ‘Ovaj slučaj neće naštetiti ni Kišiću ni meni, više me brine ugled naše škole’

– Kao gradski vijećnik smatram da gradonačelnik Ludbrega g. Bilić populistički i krajnje nekorektno prebacuje ‘lopticu’ u tuđe dvorište i traži krivca da nam zamete trag. Ako je, a sigurno je, narušen ugled Srednje škole Ludbreg, taj ugled narušili su upravo članovi njegove partije (SDP). Unutarnjom borbom između frakcija u SDP-u i ‘politickom pedofilijom’ kontaminirali su politički prostor od Ludbrega do cijele Varaždinske županije, pa i šire.

Gospoda Kišić i Bilić presigurni su u svoje pobjede na sljedećim izborima te se zbog toga bahate i s visine se osvrću na događaje koje su oni i njihova partija uzrokovali i u proteklih desetak dana priredili neviđeni cirkus.

Ja sam bio siguran da će Hrvatska biti najmanje druga na SP u rukometu ali jedan krivi šut bacio nas je u zaborav. Gospodo partijaši, vi ste previse grešaka napravili da bi bili tako sigurni. Zato, drugovi, svoje frustracije i unutarnja previranja rješavajte u svojoj partiji i prvo pometite pred svojim pragom zbog cirkusa koji ste nam priredili. Ne trebate tražiti glumce, dovoljni su vaši klaunovi.

Goran Horvat, gradski vijecnik Grada Ludbrega

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije