SILENZIO STAMPA U Srednjoj školi Ludbreg više ne komuniciraju s medijima

Otkako su u Srednju školu Ludbreg kročile nadležne službe, od prosvjetne inspekcije do policije, tamo vlada ‘silenzio stampa’. Nikakve izjave za medije ne mogu davati ni ravnatelj ni članovi Školskog odbora, jednako bivši kao i sadašnji.

Pojasnio nam je to ravnatelj Josip Zdelar kada smo ga nazvali želeći provjeriti neslužbenu informaciju da je Ivana Pomahač ipak ostala razrednica odjeljenju koje pohađa i Filip B., mladić koji je ishodište cijelog ‘slučaja Kišić’. Podsjetimo, ravnatelj je ranije iznio da se od 30. siječnja Pomahač oduzima razredništvo, kao i da će podnijeti ostavku na članstvo u Školskom odboru, čija je bila predsjednica.

Da je i nakon navedenog datuma Pomahač i dalje razrednica neprovjerena je neslužbena informacija koju, nažalost, službeno više ne možemo provjeriti kod ravnatelja. Zdelar je zamolio za razumijevanje oko cijele situacije, dok istraga i inspekcijski nadzor ne završe.

Zadatak policije i prosvjetne inspekcije, a moguće i ostalih povezanih službi, trebao bi biti ustanoviti što se to točno događalo u Srednjoj školi Ludbreg, a vezano uz ‘slučaj Kišić’, odnosno navodno korištenje maloljetnika u političke svrhe.

> SVE O SLUČAJU KIŠIĆ I jedan novi moment: ‘Telefonskog poziva nikad nije ni bilo’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije