Slobodna Hrvatska: ‘Varaždinski SDP dijete je iskoristio kao topovsko meso’

Na aktualna zbivanja vezana uz Opću bonicu Varaždin i istup maloljetnog Filipa B. reagirali su priopćenjem i iz varaždinskog ogranka Slobodne Hrvatske.

> Filip B. (17): ‘Obmanula me osoba koja je na visokoj funkciji u Županiji!’

‘Nevjerojatan je, neukusan i krajnje neprimjeren potez varaždinskog SDP-a, koji se u svrhu jeftinih političkih poena, krajnje neprihvatljivim politikanskim spinom, odlučio iskoristiti dijete iz vlastitih redova (člana mladeži stranke) kao topovsko meso te kao platformu za isticanje svojih plitkih demagoških aspiracija.

Oštro osuđujemo taj potez, pitamo se da li je normalno da dijete, srednjoškolac koji niti ne živi na gradskom području, dobiva medijski prostor i bude upleten u krajnje ozbiljnu situaciju oko smjene ravnateljice OBV-a, dr. Sanje Zember?!

Jesmo li svjesni da se zbog političke pohlepe, a ovim činom i iskazivanjem apsolutne nemoći, radi šteta mladiću koji još nije ni ozbiljno ‘kročio’ u život?

Nadamo se da će u budućnosti, SDP ipak pronaći malo humanije i ozbiljnije metode za isticanje svojih političkih predizbornih aktivnosti’ – stoji u priopćenju Slobodne Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije