Goran Habuš: ‘Nije mi drago što Bunić i Avar prestaju biti dežurni kritičari!’

Gradonačelnik Goran Habuš reagirao je na posljednje pripćenje vijećnića Zlatana Avara i Željka Bunića oko rješenja Ministarstva financija i mogućnosti zaduženja Grada Varaždina za rješavanje problema otpada.

>>Avar i Bunić: ‘Ministarstvu financija sami ćemo poslati konkretna pitanja’

– Raduje me što sam iz posljednjeg priopćenja uvaženih vijećnika Avara i Bunića saznao da oni zapravo nisu protiv zaduženja Grada za financiranje zbrinjavanja bala, iako su glasali protiv. Jednako tako raduje me njihovo jasno traženje da se koncesija izvede u integralnom obliku, na zakonit način. Zahvalan sam im na tome i nadam se da će sve svoje buduće aktivnosti kao odgovorni gradski vijećnici proaktivno podrediti tom cilju za koji se i ja kao gradonačelnik zalažem godinama – rekao je Goran Habuš.

Kaže kako ima puno povjerenje da će se od sada, sudeći prema njihovoj posljednjoj izjavi, zajedno boriti protiv sumnjivih eksperata i objašnjenja.

– Nadam se da neće svoje dragocjeno vrijeme, kao i neupitno znanje upotrijebiti u ‘korist Grada na način kao što su nedavno ‘dobronamjerno’ uspjeli ishoditi ovrhu Ministarstva financija nad JUGS-om. Jedino mi nije drago što prestaju biti dežurni kritičari. Ali, kad već najavljuju da će svoju energiju koristiti za iznalaženje legalnih rješenja problematike nagomilanih bala u Brezju radujem se punoj suradnji pogotovo ako će pripomoći da ostvarimo subvencioniranje rješavanja bala od strane države – dodao je Habuš.

Rekao je kako će korektni odnosi biti poticaj i drugim političkim snagama da konačno počnu zajedno raditi na dobrobiti građana, a ne na međusobnom blaćenju i neargumentiranom prozivanju. Ističe kako je nevjerojatno da pojedini političari, zbog vlastitog probitka, pod patronatom pojedinih interesnih skupina, uporno rade na štetu Grada Varaždina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije