Narodna koalicija: ‘Ponovno smo pokazali snagu organizacije te stabilnost!’

>> Narodna koalicija: “Ponovno smo pokazali snagu organizacije te stabilnost!”

Nakon što je, na području Varaždinske županije, Narodna koalicija osvojila najviše glasova u svih šest gradova te u 18 od 22 općine, zahvalu građanima uputio je predsjednik HNS-a Varaždinske županije, Predrag Štromar.

– Hvala svim građanima koji su dali glas Narodnoj koaliciji. Veliko hvala svima koji su u HNS-u prepoznali kao čvrstu i sigurnu opciju za još bolji Sjever. Ponovo smo pokazali snagu preferencijalnog glasa, ali smo pokazali i snagu organizacije. Imamo 4 zastupnika u III. Izbornoj jedinici, a Milorad Batinić ušao je u Sabor s 14. mjesta na listi čime smo još jednom dokazali da imamo stabilnu organizaciju. HNS kao glavna i stožerna stranka u III. izbornoj jedinici odrađuje onaj dio posla kakav građani žele i zaslužuju – rekao je Predrag Štromar.

Dodaje kako ih na nacionalnoj razini ponovo čekaju pregovori, te kako vjeruju da se neće ponoviti situacija kakvu odproteklih više od pola godine.

– Vjerujem da će HNS participirati u Vladi kako bismo mogli raditi na svemu onome za što se zalažemo kako bi građanima osigurali jednake šanse i što bolji životni standard. Hrvatska treba stabilnu Vladu i moramo nastaviti sa započetim projektima.
Nadamo se da će se na nacionalnom nivou što prije posložiti situacija te ćemo kao stranka u Vladi utjecati na donošenja odluka ministara, Vlade i Sabora. To će nam biti izuzetno bitno zato jer se u ovih osam, devet mjeseci ništa nije radilo – istaknuo je Štromar te dodao kako HNS neće odustati od programa i projekata te da će nastojati sve planove ostvariti u što kraćem roku kako bi opravdali povjerenje građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije