Realizacija projekta zacjevljenja u Gornjem Ladanju sve bliže

Istekao je rok za dostavu ponuda na javno nadmetanje koje je kao naručitelj proveo Varkom d.d. iz Varaždina za predmet nabave ‘Izgradnja kanalizacije na području Općine Vinica (od naselja Marčan do kraja naselja Gornje Ladanje).

U roku su pristigle dvije ponude, a nakon provedbe postupka pregleda i analize pristiglih ponuda, očekuje se donošenje odluke o odabiru izvođača radova.

Da podsjetimo, na zahtjev općinskog načelnika Marijana Kostanjevca, generalni direktor Hrvatskih voda, gospodin Đuroković, rebalansom je proračuna Hrvatskih voda osigurao sredstva u iznosu od 2.000.000,00 za izgradnju kanalizacije odnosno zacjevljenja duž ulice Bana Jelačića u Gornjem Ladanju, inače izuzetno prometne i opasne županijske ceste.

– Po završetku radova zacjevljenja bit će moguće započeti s radovima rekonstrukcije predmetne ceste, uključujući i izgradnju prijeko potrebnog nogostupa što će doprinijeti većoj sigurnosti svih sudionika u prometu, a posebno školske djece i ostalih pješaka – izjavio je tim povodom načelnik Marijan Kostanjevac.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije