Darko Horvat: Smjer koji nudim svojim biračima su djela, a ne riječi

Potpredsjednik HDZ i ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat sudjelovao je u Varaždinu na predstavljanju kandidata HDZ-a u 3. izbornoj jedinici. Tom su se prilikom kandidati, u nazočnosti predsjednika stranke Andreja Plenkovića, kratko obratili javnosti. Horvat je, kao treći na listi, govorio o svom ministarskom radu.

– Ako želite znati koliko je netko vjerodostojan pogledajte što je do sada radio. Ponosan sam što smo u samo šest mjeseci u Ministarstvu obrta i poduzetništva našim poduzetnicima omogućili 2,5 milijarde kuna bespovratnih sredstava i milijardu kuna kredita s kamatom od samo 0,5 posto. Time smo izjednačili kreditne uvjete naših i poduzetnika iz najrazvijenijih država EU. Napravili smo i značajan zaokret.

Po prvi put sredstva nismo uzeli iz našeg proračuna, već iz fondova EU. I to uvećana za nekoliko puta. Kao u slučaju programa E-impuls ili stipendiranja studenata. To je smjer koji nudim svojim biračima- djela, a ne riječi – kazao je Horvat i dodao kako HDZ ima kvalitetan program i ljude koji su jamstvo da će se taj realizirati.

Na kraju je Horvat izrazio uvjerenje kako će HDZ preuzeti odgovornost za upravljanje državom te da će Plenković biti novi hrvatski premijer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije