Provodi se anketa o stanju infrastrukture u 2. mjesnom odboru

Potaknuti učestalim pritužbama, a koje se odnose na izostanak investicija, stanje komunalne i prometne infrastrukture, 2. mjesni odbor Varaždin prvi na području Grada Varaždin počinje s provođenjem ankete među građanima navedenog mjesnog odbora.

– Cilj je da našim sugrađanima kroz nekoliko anketnih pitanja pružimo mogućnost izražavanja oko stanja komunalne i prometne infrastruktrure, ocjenjivanje uređenja nekih sadržaja, a građani i sami mogu uputiti prijedlog i izjasniti se koji su najveći nedostatci i najnužnije investicije na području 2. mjesnog odbora Varaždin, te da ih obavijestimo oko aktivnosti koje se provode – naglasio je predsjednik Vijeća 2. mjesnog odbora, reformist Mirko Šemiga.

Ovih dana Vijeće 2. mjesnog odbora zatražilo je sastanak sa gradonačelnikom Goranom Habušom i pročelnicima kako bi ih informirali o pritužbama koje zaprimaju od građana te ih upoznali sa stanjem na području 2. mjesnog odbora Varaždin, a sve s ciljem da poboljšaju uvjete i kvalitetu života građana koji žive na području navedenog mjesnog odbora.

– Anketa će se provoditi narednih mjesec dana putem volontera, putem on-line obrasca na sljedećem linku http://goo.gl/forms/kuYQTXZ97E, a moguće je i ispuniti anketu prilikom dežurstva svaku srijedu od 18-20 sati u prostorijama 2. Mjesnog odbora Varaždin na adresi Trg kralja Petra Svačića 2. (preko puta Doma željezničara) – zaključio je Šemiga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije