Revoltirani Avar i Bunić: ‘Ovo je cirkus! Ljude za kvorum tražite po WC-ima!’

Vijećnici Željko Bunić i Zlatan Avar napustili su današnju sjednicu Gradskog vijeća izrevoltirani načinom na koji je predsjednik GV-a Josip Hehet vodio sjednicu.

> Kreće dogradnja VI. osnovne, podržali je i vijećnici koji sumnjaju u troškovnik

Naime, prilikom glasovanja o jednoj od podtočaka rebalansa gradskog proračuna, Hehet i njegovi suradnici ustanovili su da vladajućoj većini nedostaje jedan vijećnik za izglasavanje odluke, pa je Hehet odlučio prekinuti glasovanje i pokrenuti postupak utvrđivanja kvoruma i prisutnih vijećnika.

Dok je to trajalo, u dvoranu se vratio vijećnik Mladen Hižak pa se opet krenulo s glasovanjem, a onda se pokazalo da je potraga za Hižakom bila nepotrebna budući da su za prijedlog glasali i neki oporbeni vijećnici.

Željka Bunića je međutim cijela ta situacija potpuno izbacila iz takta.

– Ovo je cirkus. Krenuli ste s glasovanjem, utvrdili da nemate dovoljno ruku i onda krenuli tražiti ljude po WC-ima. I još na sve to, prije nego li se vijećnik kojeg ste tražili vratio, imali ste 11 ruku, a sad odjednom s njim imate 18?! – poručio je Bunić predsjedniku Gradskog vijeća te zatim napustio sjednicu.

Pridružio mu se i kolega vijećnik Zlatan Avar, koji je kasnije komentirao slučaj na društvenim mrežama.

– Očito su ovoj vlasti boljka WC-i. Od onog od 300 tisuća kuna u dječjem vrtiću pa do WC-a u Gradskoj vijećnici u kojem skupljaju glasove – komentirao je Avar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije