Štromar odgovorio SDP-u: Kandidat HNS-a na lokalnim izborima bit će Goran Habuš

Osim na Dravi, Praznik rada se prigodnim programom obilježio i na Trakošćanu. Tamo je prisutne pozdravio varaždinski župan Predrag Štromar.

– Već 15 godina kuhamo grah posjetiteljima koji ne dolaze samo iz Varaždina, već i iz drugih dijelova – Zagreba, ali i Slovenije. Želimo čestitati Praznik rada svima onima koji dođu u Trakošćan. Događaj je to koji županiji puno znači i što se turizma tiče – istaknuo je Štromar te dodao kako se ove godine podijelilo 2500 porcija graha.

– Prvosvibanjska poruka je uvijek ista: našim građanima moramo omgućiti zaposlenje i čim veće plaće. Statistički podaci od prošlog tjedna po prvi su put pokazali da je u našoj županiji nezaposlenost pala, a što je najbitnije, plaće su porasle za pet posto, što nas izuzetno veseli.

Na novinarsko pitanje vezano uz jučerašnju izjavu Alena Kišića, novoizabranog predsjednika Gradske organizacije SDP-a, kako ako HNS ne podrži SDP-ovog kandidata, SDP ide u lokalne izbore bez HNS-a te ni u kom slučaju neće pružiti podršku HNS-ovom Goranu Habušu, Štromar je bio jasan.

> Alen Kišić, novi šef varaždinskog SDP-a: Idemo na izbore, Habuša nećemo podržati

– Tu poruku nismo dobili. Mi na županijskom nivou koalicijski normalno surađujemo. Samo mogu reći da će Goran Habuš biti kandidat HNS-a na idućim izborima za gradonačelnika Grada Varaždina – zaključio je Štromar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije