Tomislav Paljak ponovno izabran za predsjednika županijskih Reformista

U Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu održana je Izvještajno – izborna skupština Reformista Varaždinske županije. Za predsjednika Županijske organizacije s uvjerljivom većinom izabran je dosadašnji predsjednik županijskih Reformista Tomislav Paljak.

Za potpredsjednike izabrani su Maja Pintarić i Krešimir Horvat. Na Izbornoj skupštini bilo je prisutno ukupno 169 delegata, a glasanje je bilo tajno.

Tomislav Paljak, predsjednik županijskih Reformista, predstavio je rad Županijske organizacije od njezina osnutka u veljači 2015. godine do današnje Izborne skupštine.

Reformisti Županijske organizacije bili su iznimno aktivni te u godinu dana organizirali brojna druženja s građanima na kojima su predstavljali programe i projekte Narodne stranke – REFORMISTI, razna edukativna predavanja, tribine o novostima u poljoprivredi kao i mnoge predizborne skupove i prigodna druženja. Osnovani su brojni Interesni odbori kao i Interesni odbor žena Varaždinske županije.

Izbornom skupštinom Županijske organizacije članovi su dali povjerenje vodstvu koje se pokazalo odgovornim i sposobnim voditi ovu organizaciju, ali i izabrali nove članove koji će svojom kvalitetom i radom ojačati dosadašnji rad Reformista na području Varaždinske županije.

Nakon Izvještajno izborne skupštine Varaždinske županiji, pridužili su se i delegati iz ostalih županija Sjeverozapadno hrvatskog regionalnog saveza te je održana Izborna skupština. Za predsjednika Saveza izabran je Darko Hrenić, koji je preuzeo vođenje od dosadašnjeg predsjednika Zlatka Koračevića.

Izbornim skupštinama prisustvovao je i predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i saborski zastupnik Radimir Čačić, potpredsjednica Narodne stranke – REFORMISTI Natalija Martinčević, članovi nacionalnog predsjedništva Darko Hrenić i Robert Hirc, dosadašnji predsjednik Regionalnog saveza Zlatko Koračević, predsjednica Županijske organizacije Međimurske županije i predsjednica Središnjeg odbora Reformista Sandra Herman, predsjednik Županijske organizacije Krapinsko – zagorske županije Žarko Miholić, predsjednik Suda Časti Reformista Tihomir Novotni i brojni gosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije