Ispušni ventil: ‘Sve će biti u redu ako premijer neće slušati svoje savjetnike’

Uspostava nove Vlade zasigurno će još dugo zaokupljati građanke i građane diljem Lijepe naše.

Da je stanje stvari takvo uvjerili smo se i na ulicama grada Varaždina, gdje smo za potrebe emisije Ispušni ventil ispitali što o novoj Vladi misle Varaždinke i Varaždinci.

Opširnije o temi govorit će se u emisiji Ispušni ventil na Radiju Sjeverozapad danas, 29, siječnja, u 10 sati i 15 minuta, a ako niste u blizini radioprijemnika, na ovom linku možete poslušati emisiju – Ispušni ventil – Radio Sjeverozapad.

Vesna Petanjek

– Ne pratim jako Vladu, no vječni sam pozitivac. Smatram da smo dotakli dno i sad jednostavno treba uprijeti sve snage i napraviti nešto novo, konstruktivno, bolje. Nadam se da će tako biti – kazala nam je Vesna.

I baš taj pozitivan pomak, mogla bi učiniti ova Vlada, smatra.

– Ministri su novi ljudi kojima treba malo vremena, a vrijeme će pokazati jesu li sposobni.

Drago Cikač

– Pratim događanja oko nove Vlade. Svi očekuju neke promjene, kao da će doći do eksplozije standarda – kazao je gospodin Cikač.

Smatra kako većih promjena ne može biti niti je realno očekivati veće plaće.

– Dodatan novac nitko nije zaradio, otkud će oni uzeti novac da to učine?

Snježana Sabolić

– Normalan puk u ovakvoj situaciji uopće ne može reći kakva će biti Vlada. Ja uopće nemam nikakva očekivanja. Nisam razočarana, već razmišljam realno – rekla je Snježana.

Jasno je da nam bolje ne može biti dok se sagleda kakva je zaduženost, mišljenja je, tako da sve što pričaju o poboljšanju standarda jesu obične nebuloze.

– Rezova jasno da mora biti i zna se na kome oni budu, na nama malim ljudima. Da su htjeli rezove, nisu trebali povećati plaću onima koji imaju preko 13 tisuća kuna primanje. Oni koji imaju taj novac otići će na skijanje u Austriju, neće ih trošiti ovdje. To je realnost.

Ljiljana Egić

– Za sad je to još početak, no vjerujem da neke promjene će doći. Vjerujem da će biti bolje – optimistična je Ljiljana.

Neće biti puno bolje, no bolje će biti, mišljenja je.

Renata Topolovec

– Mislim da bude ostalo isto kako je i bilo. Premijer je pametan čovjek, istina je, i ako će raditi po svome, bude bolje – dodaje Renata.

Ne smeta joj što premijer ne govori tečno hrvatski.

– Sve će biti u redu ako premijer neće slušati svoje savjetnike – duhovito je dodala za kraj Renata, no, nažalost, nije daleko od istine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije