Bunić: ‘Gradonačelniče, hoćete li, kako smo se kladili, platiti odojka?’

Gradsko vijeće Grada Varaždina danas odlučuje o prijedlogu rebalansa proračuna za 2015. godinu te o proračunu za 2016. godinu. S tim u vezi HSLS-ov vijećnik Željko Bunić podsjetio je gradonačelnika Gorana Habuša na navodnu okladu te ponudio novu okladu.

> GRADSKO VIJEĆE Habuš ‘preživio’: Proračun za 2016. prihvaćen rezultatom 15:10

Kako je rekao Bunić, na jednoj od sjednica Odbora za proračun i financije, kada se raspravljalo o dvije najčešće sintagme, a to su ‘rebalans proračuna’ i ‘zbrinjavanje baliranog otpada’, gradonačelnik je tvrdio da do kraja ove godine bale sigurno odlaze iz Brezja.

– Tom je prilikom pala i oklada. Gradonačelnik je obećao platiti večeru, spominjao se odojak, svima prisutnima, ako bale ne odu iz Brezja. Ja sam tvrdio da se to, nažalost, neće dogoditi i, kako sada vidimo iz prijedloga rebalansa, tako je i bilo. Stoga pitam gradonačelnika hoće li nam svima prisutnima, a bilo nas je 15-ak, platiti večeru – pitao je Željko Bunić i odmah predložio novu okladu.

– Je li se gradonačelnik spreman okladiti da, temeljem postojeće koncesije, nijedna bala neće otići iz Varaždina ni tijekom 2016. godine? Ja sam ponovno spreman na okladu, ulog neka odredi gradonačelnik – pozvao je Bunić.

Gradonačelnik Goran Habuš nije odgovorio na to pitanje, kao ni na sva ostala pitanja postavljena u sklopu aktualnog sata, najavivši da će svi vijećnici dobiti pisane odgovore.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije