Anđelko Stričak: ‘Prijevremeni izbori rješenje su mnogih problema Varaždina’

Nakon što je gradonačelnik Varaždina Goran Habuš pozvao saborske zastupnike iz Varaždinske županije na konzultativni sastanak vezan za roblem bala smeća iz Brezja, Anđelko Stričak, saborski zastupnik Hrvatske demokratske zajednice, javno je odgovorio na poziv gradonačelnika.

– Naravno da ću se sastanku odazvati, jer je u interesu svih Varaždinki i Varaždinaca da se pitanje baliranog komunalnog otpada riješi. Rješenje je na prošloj sjednici ponudio sam gradonačelnik Habuš koji je tada izjavio da ako ne riješi pitanje baliranog komunalnog otpada u naredna dva mjeseca da se pripremimo za prijevremene izbore. S toga pretpostavljam da nas gradonačelnik želi o tome osobno izvijestiti – napisao je u priopćenju Anđelko Stričak.

Također ističe kako ga u cijeloj toj trakavici oko bala čudi da gradonačelnik Habuš nije iskoristio mogućnost koju mu je pune dvije godine nudio njegov kolega, koalicijski partner ministar Mihael Zmajlović, da poništi natječaj o koncesiji koji je protuzakonit i raspiše novi, utemeljen na zakonskim propisima.

– Bez obzira što pune četiri godine Goran Habuš rješava pitanje bala, a zadnje dvije nudi protuzakonita rješenja, raduje me da je napokon i on shvatio da su ključ rješenja bala kao i svih ostalih nagomilanih problema Grada Varaždina prijevremeni izbori – mišljenja je Stričak.

Navedenu njegovu odluku o prijevremenim izborima podržavam i predlažem mu da ne predloži Proračun za 2016. godinu, jer njegovi suradnici zaslužuju odlazak daleko više i od njega samog, stoji u priopćenju koje potpisuje Anđelko Stričak, mag.oec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije